Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 27 januari 2011
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe MacBook Pro’s onderweg? [UPDATE]

Het is goed mogelijk dat Apple binnenkort nieuwe modellen van de MacBook Pro zal introduceren. Volgens meerdere bronnen is de voorraad van MacBook Pro’s bij verschillende winkels namelijk uitgeput aan het raken, iets dat vaker gebeurt voor er nieuwe modellen aankomen.

Het zou vooral gaan om de 15- en de 17-inch versies van de MacBook Pro. Zo is op de website van Amazon bijvoorbeeld te lezen dat de 17-inch MacBook Pro verzonden zal worden binnen 1 tot 2 maanden, terwijl de 13-inch MacBook Pro nog gewoon op voorraad is. In de online Apple Store zijn alle modellen nog gewoon op voorraad.

Verwacht wordt dat de nieuwe MacBook Pro’s gebruik gaan maken van Intel’s snellere Sandy Bridge-architectuur. Ook zou Apple de switch willen maken van Nvidia naar ATI Radeon-videokaarten. Verder zou de nieuwe MacBook Pro wellicht wat meer richting de MacBook Air kunnen schuiven om de notebook kleiner en lichter te maken, en beter te laten presteren.

[UPDATE] Van diverse verkoopkanalen in Nederland hebben we vernomen dat ook hier MacBook Pro’s moeilijk verkrijgbaar zijn. Opvallend is wel dat het hier vooral het 13 inch model betreft. Werk jij bij een Premium Reseller of ander Apple-reseller? Vertel ons jouw ervaring. Uiteraard worden alle tips vertrouwelijk behandeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe MacBook Pro’s onderweg? [UPDATE]
Sluiten