Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 7 januari 2011

Mac App Store hint naar iWork ’11

Met de lancering van de Mac App Store van gisteren zijn er een hoop nieuwe app’s bijgekomen voor je Mac. Zo kun je klassiekers als Angry Birds nu niet alleen installeren op je iPhone en iPad, maar ook op je iMac of MacBook. Toch was er bij de lancering ook een kleine teleurstelling; waar is iWork ’11?

Het gerucht ging namelijk dat iWork ’11 al af was, maar dat door Apple werd gewacht op de opening van de Mac App Store om het pakket aan de consument te introduceren. Gisteren bleek dat iWork ’11 niet direct in de Mac App Store is verschenen. Toch lijkt het er op dat ook Apple er vanuit ging dat iWork ’11 tegelijk met de Mac App Store zou worden gelanceerd.

Op Apple’s webpagina over de Mac App Store is namelijk een screenshot te zien met een verwijzing naar iWork ’11. Inmiddels is het screenshot op de Amerikaanse Apple-website vervangen, en staat er weer gewoon een verwijzing naar iWork in plaats van iWork ’11. Op de Nederlandse pagina over de Mac App Store is op het moment van schrijven nog het eerste screenshot met verwijzing naar iWork ’11 te zien.

Reageer op artikel:
Mac App Store hint naar iWork ’11
Sluiten