Statenweg
Statenweg Nieuws 11 januari 2011

‘iPhone met GSM binnenkort te gebruiken als Wifi-hotspot’

Met de aankondiging dat Verizon de iPhone 4 vanaf februari gaat aanbieden in de V.S., werd tevens een belangrijke nieuwe functie geintroduceerd. De CDMA-uitvoering van het toestel werkt namelijk als Personal Hotspot, waardoor je de mobiele internetverbinding kunt delen met maximaal 5 Wifi-apparaten.

De prangende vraag is natuurlijk of wij met de GSM-uitvoering van de iPhone deze mogelijkheid binnenkort ook krijgen. Onze collega’s van iPhoneclub.nl hebben uit betrouwbare bron vernomen dat dit inderdaad het geval zal zijn. Daarvoor zouden we wel moeten wachten op versie 4.3 van iOS.

Dat ook wij in theorie de iPhone kunnen inzetten voor tethering wil helaas niet zeggen dat de telecomprovider dit ook toelaat. Doet deze dit wel, dan is de kans groot dat daarvoor extra kosten in rekening gebracht worden.

Reageer op artikel:
‘iPhone met GSM binnenkort te gebruiken als Wifi-hotspot’
Sluiten