Hoesjes iPad 2 offline gehaald

Door: Siebren Verhoef - 8 reacties

De Chinese website Alibaba.com, waarop hoesjes voor de volgende generatie iPad te zien waren, heeft onlangs het dringende verzoek gekregen om deze afbeeldingen offline te halen. Dit zou erop kunnen wijzen dat de hoesjes die op de website te zien waren een aantal details over de volgende iPad voortijdig zouden verklappen.

De hoesjes van de nieuwe iPad kwamen overeen met eerdere berichten over de nieuwe iPad. Aan de achterkant van de hoes waren namelijk twee uitsparingen te zien, één voor een camera, en één voor een grotere speaker. Behalve deze twee veranderingen zou de nieuwe iPad ook kleiner en platter worden.

Van wie het officiële verzoek om de hoesjes van de website te verwijderen afkomstig is wil de woordvoerder van de website niet zeggen. Wel worden de hoesjes door sommige bronnen als ‘betrouwbaar’ bestempeld, ook omdat de fabrikant ervan zou samenwerken met Hon Hai, een van de belangrijkste leveranciers van de iPad en de iPhone. Dit laatste wordt overigens weer door Hon Hai ontkend.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  istaartjes

  ik vind het er niet mooi uit zien.
  jammer

 • Profielfoto
  Nicks

  Nog geen dockaansluiting aan de zijkant dus? Dan zou ik ‘m mooi als wekker(radio) kunnen gebruiken in z’n dock.

  Ik gebruik ‘m sws meer liggend dan staand.

 • Profielfoto
  fiereb

  Wow, dat is wel een hele grote uitsparing voor de camera. En de linker bovenhoek van de hoes komt ook niet echt overeen met de andere hoeken.
  Hoog nepgehalte als je het mij vraagt.

 • Profielfoto
  JustThatDutchGuy

  hmm… ik denk niet dat dit ‘m is. of ik hoop het te veel…

 • Profielfoto
  gIzMo01

  Wow omt is er snel bij:-(

 • Profielfoto
  Jesper

  Waarom doen ze er geen SD sleuf in?

 • Profielfoto
  NickBook Pro

  Hypen en re-hypen… natuurlijk hebben ze geen verzoek van apple gehad om het offline te halen. Zo’n foto is toch al op 1000-en sites gekopieerd. Als iets eenmaal op internet staat, gaat het er nooit meer af.

 • Profielfoto
  maaubel

  Na 1 minuutje research nog zat gevonden op alibaba. Er zitten er volgens mij zelfs een paar nieuwe bij! ^^

  http://www.alibaba.com/trade/search?SearchText=Ipad+2+case&Country=&CatId=0&IndexArea=product_en&fsb=y&viewAllCategory=

  Interesting…