Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 6 januari 2011

Deploying iPhone & iPad in Business

Apple organiseert in Amsterdam op 13 januari een gratis Tech Series bijeenkomst voor professionele Applegebruikers. Onderwerp: de uitrol en ondersteuning van iPhone en iPad in groot-zakelijke omgevingen.

De presentatie is in handen van Bram Elderman. Hij neemt je in een hele werkdag mee in de wereld van Mobile Device Management.

’s Ochtends staat in het teken van integratie, Exchange ActiveSync, protocollen, intranettoegang via VPN, Wi-Fi en APN en beveiliging.

’s Middags wordt ingezoomd op uitrol en uitrolscenario’s, het gebruik van iTunes in groot-zakelijke omgevingen, ‘Over-the-Air Enrolment’, Mobile Device Management en draadloze app distributie. Er wordt afgesloten met een korte Q&A sessie.

De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 16.30 uur en voor een lunch wordt gezorgd. Deelname is gratis, maar geïnteresseerde pro’s* moeten zich vooraf online aanmelden. Wacht niet te lang. Er is beperkt plek.

* resellers, medewerkers van wederverkopers en onafhankelijk Apple consultants zijn uitgesloten van deze bijeenkomsten. Voor deze groepen zijn separate sessies beschikbaar.

Reageer op artikel:
Deploying iPhone & iPad in Business
Sluiten