Deploying iPhone & iPad in Business

Door: Jan David Hanrath - 8 reacties

Apple organiseert in Amsterdam op 13 januari een gratis Tech Series bijeenkomst voor professionele Applegebruikers. Onderwerp: de uitrol en ondersteuning van iPhone en iPad in groot-zakelijke omgevingen.

De presentatie is in handen van Bram Elderman. Hij neemt je in een hele werkdag mee in de wereld van Mobile Device Management.

’s Ochtends staat in het teken van integratie, Exchange ActiveSync, protocollen, intranettoegang via VPN, Wi-Fi en APN en beveiliging.

’s Middags wordt ingezoomd op uitrol en uitrolscenario’s, het gebruik van iTunes in groot-zakelijke omgevingen, ‘Over-the-Air Enrolment’, Mobile Device Management en draadloze app distributie. Er wordt afgesloten met een korte Q&A sessie.

De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 16.30 uur en voor een lunch wordt gezorgd. Deelname is gratis, maar geĂ¯nteresseerde pro’s* moeten zich vooraf online aanmelden. Wacht niet te lang. Er is beperkt plek.

* resellers, medewerkers van wederverkopers en onafhankelijk Apple consultants zijn uitgesloten van deze bijeenkomsten. Voor deze groepen zijn separate sessies beschikbaar.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  cailin coilleach

  Oh kijk, dat klinkt als een leuk dagje uit!

 • Profielfoto
  stavos

  Mooie gelegenheid om het nieuwe kantoor van binnen te bekijken..:wink:

 • Profielfoto
  Siparti

  Erg interessant, jammer dat Apple in theorie tegen mij zegt ‘ho! mag niet!’ (klinkt als een leraar die je verbiedt om te snoepen tijdens de les…;)
  Ze hebben het regelmatig over die aparte sessies voor medewerkers van resellers maar hier hoor ik bij de twee APR’s waar ik mee te maken heb (intern) zeer weinig over (lees: niets).
  Misschien verwachten ze dat medewerkers daar zelf achter aan gaan?

 • Profielfoto
  Ewout

  Presentatie van Bram? Altijd goed. Helaas red ik het niet om te komen…

 • Profielfoto
  gngstr

  Jammer dat de aankondiging me niet eerder heeft bereikt:sad: Had er graag naar toe gegaan, maar volgende week zit voor mij al vol. Have fun!

 • Profielfoto
  Raf.be

  Het event is al uitverkocht. Ik heb me op de waiting list laten zetten. Hopelijk doen ze binnenkort nog eens een sessie.

 • Profielfoto
  iep

  Als ik de inhoud zo zie dan heb ik het idee dat dit meer iets is voor IT-managers en niet voor de gemiddelde systeembeheerder. De supportdocs die dit onderwerp behandelen zijn duidelijk genoeg, daar kan een techneut zich prima mee redden. Wat biedt zo’n cursus als deze nou precies voor een techneut? Wat is het exacte niveau van dit soort cursussen bij Apple?

 • Profielfoto
  dionysos

  Heb deze cursus vorig jaar al gevolgd in brussel maar dit is vooral gericht op bedrijven waar er 100+ ios apparaten gebruikt worden. Voor de gewone gebruiker zeker niet de moeite