Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 20 januari 2011

Apple test nieuwe vorm van multitasking in bèta van iOS 4.3

Apple laat er geen gras over groeien. Gisteren werd voor ontwikkelaars de tweede beta uitgebracht van iOS 4.3. Waar normaliter om de twee weken een beta beschikbaar komt, hebben ontwikkelaars ditmaal maar 1 week hoeven wachten op hun portie bètasoftware.

Nieuwe features zijn nog niet ontdekt in de software. In de begeleidende documentatie gaat Apple wel in op een nieuwe manier om op een iPad te switchen tussen applicaties. Zo is het in de beta’s mogelijk om met 4 vingers te bladeren tussen applicaties. Deze versnelde manier van multitasken zal echter niet in de officiële versie van 4.3 verschijnen.

Apple wil alleen van ontwikkelaars weten hoe hun applicaties hiermee omgaan. “This beta release contains a preview of new multitasking gestures for iPad. You can use four or five fingers to pinch to the Home Screen, swipe up to reveal the multitasking bar, and swipe left or right between apps. This feature will not be enabled in iOS 4.3 for customers, but we are providing this preview to gather input on how these gestures work with your apps.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple test nieuwe vorm van multitasking in bèta van iOS 4.3
Sluiten