Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 6 januari 2011

Apple lanceert persoonlijke support-pagina

Apple heeft onlangs de nieuwe pagina My Support Profile online gezet, waarmee het extra makkelijk is om de garantie van je Apple-producten in de gaten te houden. Ook zie je op de nieuwe pagina de reparatiestatus van een product (indien van toepassing), en een overzicht van de reparaties die je eerder hebt laten uitvoeren.

Bij het onderdeel ‘My Activity’ krijg je te zien welke producten je als laatste hebt laten repareren, ook als dit niet via de online Apple Store is gedaan. Verder is in één oogopslag de laatste supportaanvraag te zien, bijvoorbeeld telefonische ondersteuning van Apple.

Een ander onderdeel van de pagina, ‘My Products’, toont een overzicht van alle producten die onder jouw Apple-ID geregistreerd staan, zoals Macs, iPhones, iPads en AirPort-apparatuur. Door op een product te klikken kun je zien of de garantie ervan nog geldig is. Verder kun je apparaten verwijderen uit het overzicht, en kun je ze een bijnaam geven.

Uiteraard is het toevoegen van nieuwe producten ook mogelijk, bijvoorbeeld door automatische detectie van het serienummer van de Mac waarmee je de website bezoekt. Inloggen op de nieuwe support-pagina gaat via je Apple-ID en wachtwoord.

Reageer op artikel:
Apple lanceert persoonlijke support-pagina
Sluiten