30 dagen gratis Office 2011 proberen

Door: Koen van Tongeren - 36 reacties

Ben je het wachten op iWork ’11 beu, begint Office 2004 wel érg gedateerd aan te voelen of download je gewoon alles dat gratis is? In alle gevallen is er goed nieuws voor je. Microsoft heeft namelijk besloten om Office for Mac 2011 in een gratis uitprobeerversie ter beschikking te stellen.

Na het verkopen van je ziel door een paar gegevens in te vullen krijg je een downloadlink voor de Home & Business-versie van Office for Mac 2011. Daarmee kan je alle functies van Excel, PowerPoint, Outlook en Word een maand lang onbeperkt gebruiken. Bevalt het pakket? Dan zal je toch in de buidel moeten tasten: € 139,95 voor een familiepakket of € 249,95 voor de zaak.

Reacties

36 reacties
 • Profielfoto
  ---

  140 Euro??
  Jezus wat duur!

 • Profielfoto
  Sjiggle

  Na 2004 kwam eerst nog 2008 hè mensen van OneMoreThing (@koen)

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  @Sjiggle Ontken ik dat dan?;-) Da’s de kunst van overdrijving: 2008 voelt misschien nog niet antiek genoeg aan.

 • Profielfoto
  Afroman

  Je krijgt met Office meer programma’s EN je kan er meer mee dan iWork, dus die 140 valt reuze mee.

 • Profielfoto
  gIzMo01

  Maar het werkt wel niet zo nice als iWork

 • Profielfoto
  One Less Thing

  @martijnvanderhorst,

  Ik weet niet hoor misschien vindt je het vooral duur omdat het van Microsoft is maar €140 voor het pakket is op zich zelf niet eens zo’n raar bedrag. Of je het leuk vindt of niet het is het meest gebruikte kantoorpakket. Ook het meest uitgebreide pakket en de 2011 versie ziet er domweg gewoon goed uit. Het pakket is uitgebreid.

  Outlook mogen ze van mij per gisteren in de prullenbak donderen. Dat ding is een drama. Verder zijn Word, Excell en Powerpoint prima programma’s. Blijkbaar kunnen ze bij Microsoft beter Office pakketten maken dan besturingssystemen.

 • Profielfoto
  Ostinato

  Ehm iWork kost 79 euro. Iets meer dan de helft van Office.

 • Profielfoto
  brabant

  Ik ben al jaren blij met OpenOffice. Gratis en net zo goed als MS Office.

 • Profielfoto
  loranc

  @marco.nl

  Vergeet niet dat de iwork apps los ongeveer €15,- zijn, dat is spotgoedkoop voor bijv een tekst verwerker…
  Tel daar bij op dat het een ware verademing is zodra je pages opent ipv. word ’11. Geen afbeeldingen die niet te verslepen zijn…geen errors…geen “clutter” van tientallen knoppen.
  Ben zeer benieuwd wat iwork ’11 gaat brengen…

 • Profielfoto
  Bodevinaat

  Nee! Der-tig da-gen gra-tis pro-be-ren? Zo lang? Helemaal voor niets? Eén maand? Ik droom! Dit kan niet waar zijn! Volstrekt unieke en erg welwillende actie van Microsoft. Ongekend. Hoort-zegt-het-voort.

 • Profielfoto
  sonic1984

  Jammer dat er steeds vaker van dit soort Advertorials op onemorething.nl staan…
  Het is niet bepaald een objectieve site meer

 • Profielfoto
  Jens

  Studentenversie & thuisgebruik kost 109 euro (1 licentie, 1 mac). Best ok die prijs, vindt office 2011 heel leuk werken!

 • Profielfoto
  Matthias91

  Studenten kunnen de academische versie kopen voor €69.
  Ik heb er geen probleem mee dat OneMoreThing dit meldt: zat te wachten tot Microsoft met de trial zou komen en ik vermoed dat er nog mensen waren.
  Nu eens kijken of deze versie goed kan werken met bestanden die op Windows gemaakt zijn, want compatibiliteit tussen beide versies vind ik toch nog een van de belangrijkste dingen

 • Profielfoto
  paradoxdesign

  Belangrijkste “no go” voor wat mij betreft is de incompatibiliteit van outlook met oudere platforms zoals exchange 2k3 en kerio mailserver 7.1…
  Ik denk dat dat een behoorlijke showstopper zal zijn voor veel mkb bedrijven in nederland…okee, sbs 2k3 is ook gedateerd maar werd tot voor kort nog gewoon verkocht..hoe bedoel je backwards compatibillity? En oh, kom nou niet aan met, “je kunt ook imap gebruiken”!;)

 • Profielfoto
  MacMartino

  Je kunt ook imap gebruiken gnifff

 • Profielfoto
  ernst.

  Kan iemand mij uitleggen wat het nut is van het programma Communicator?
  Hoe en waarvoor gebruik je het?:confused:
  Valt mij trouwens op dat doc. van dit nieuwe Officie niet compatible is met de oude 2004 Officie doc. Meer mensen met die ervaringen?:nerd:

 • Profielfoto
  senyo

  Je krijgt met Office meer programma\’s EN je kan er meer mee dan iWork, dus die 140 valt reuze mee.

  Als je, net als ik, eigenlijk alléén Word gebruikt uit het Officepakket vind ik €140 nogal duur. Waarom niet de programma’s ook los aanbieden, zoals Apple tegenwoordig doet met de software uit iWork?

 • Profielfoto
  palahala

  Ik weet niet of het nog steeds zo is, maar: oude versies van Office installeerden onvolledige versies van allerlei Unicode-enabled fonts, waarvan OS X al betere versies geïnstalleerd had. En ook na verwijderen van de trial bleven die onvolledige versies achter. Voor de meesten geen enkel probleem, maar het gaf gekke resultaten bij bijvoorbeeld weergave van Arabisch. Dus onthoud ergens in je achterhoofd: als je ineens gekke resultaten krijgt, gooi dan de Microsoft versies van Arial en dergelijke van je Mac.

 • Profielfoto
  Oldekamp

  @gerwinbosscha Ik kan me voorstellen dat Microsoft haar software niet op het grote paradepaardje van de concurrent ten toon wil stellen (dat zou de manier zijn om de programma’s ‘los’ aan te bieden). Ik kan me voorstellen dat de App Store een doorn in het oog van Microsoft is, en ze dit daarom niet doen.

  Ik werk overigens al een poosje met Office 2011 nu, vind hem erg fijn. Klasgenoot heeft nog 2008 en die is ontzettend traag met opstarten. Deze niet.
  Ook werkte de 2008 versie omslachtig, het leek nergens op de Windows-variant. Deze lijkt er wat meer op en is een stuk gemakkelijker in het gebruik.

  Wel jammer dat Microsoft wederom geen Acces erbij levert, dat zou ik graag zien op de Mac.

 • Profielfoto
  anthony0031

  Heb het via Surfspot gekocht voor ik meen €60. En dat was de zakelijke versie.

  Heb wel overwogen om iWork te kopen, maar ik denk dat er zo een nieuwe versie komt. Maar dat denk ik dan ook al weer maanden.

 • Profielfoto
  acvz

  Voor scholieren €46,50 via Slim.nl

 • Profielfoto
  MacTS

  1) òf Office 2011 verkoopt slecht, een trial is nodig om de twijfelaars over de
  streep te trekken
  2) òf men wil de introductie van iWork ’11 voor zijn door gebruikers alvast Office te
  laten installeren (en kopen)

 • Profielfoto
  Da Vinci

  Voor leraren via surfspot een tientje voor de downloadversie!:nerd:

  (Dus voor 30 euro, 20 voor de cd-versie en 10 voor de downloadversie, was ik klaar voor beide macs :thumbsup:)

 • Profielfoto
  Reimzter

  Ken mij dat nou schelen? Ik gebruik 2011 al even en ’t werkt lekker. Gratis te downloaden via Torrent.:) Ik wil niet stoken..

 • Profielfoto
  Betinker

  Microsoft Office Mac Home Business 2011 NL 1 PK | Microsoft
  adviesprijs € 249,00

  bol.com prijs € 229,00

 • Profielfoto
  Erwal

  Zit met smart te wachten op iWork11.
  Ik werk nu ook met office 11, kan er voor het werk niet buiten vanwege de nog steeds beperkte uitwisselbaarheid met word. Geldt ook voor numbers naar excel zij het dat dat beter gaat. En er gaat toch echt niets boven keynote.
  Helaas wil nog niet iedereen aan de iwork. Office 11 is zeker niet slecht, sterker nog, bst wel erg goed. Maar het mag de veters van iwork qua gebruiksgemak nog niet komen strikken wat mij betreft.

 • Profielfoto
  joetoe

  al krijg ik het mijn hele leven gratis, nee dank je wel !

 • Profielfoto
  jeff

  Ik heb Office 2011 al een tijdje, maar vind het geen verbetering ten opzichte van de 2004 en 2008 versies. Althans, hij werkt op mijn inmiddels 5 jaar oude iMac Intel erg traag, met vaak een strandbal. Helaas is OpenOffice geen volwaardig alternatief, zoals vaak wordt beweerd. Wat complexere documenten en vooral grotere Excelbestanden kan OpenOffice niet aan.

 • Profielfoto
  Harrie86

  Leuk die 30 dagen gratis proef… Maar zolang de agenda niet sync met de agenda op de iPhone, wacht ik liever nog even.

 • Profielfoto
  MadDonna

  Office 2008 werkt nog op PowerPC machines en was daarop geoptimaliseerd, Office 2011 is puur Intel.

 • Profielfoto
  m.a.t.t.h.i.j.s

  Verkopen van je ziel? Een tamelijk aanmatigende uitdrukking en journalistiek nogal gekleurd… zielig.

 • Profielfoto
  JustinASD

  Kon je met Entourage nog je agenda synchroniseren met MobileMe en iCal, dat is met Outlook 2011 niet meer mogelijk. Het voordeel van dergelijke trial versies, uitvinden dat zaken niet meer blijken te werken, voor mij dus geen office 2011 voor Mac. Benieuwd naar Iwork11

 • Profielfoto
  voorburg

  Veel problemen met Office 2011.
  Denk de de compatibiliteit met oudere office versies en windows niet goed is.
  Had problemen met Powerpoint van Mac naar Windows: niet te openen
  en met Word (.doc) van Mac naar Webhare (een webinterface om websites te vullen met .doc bestanden.
  Meer mensen met deze ervaringen?

 • Profielfoto
  janbergstra

  Office 2011 is een verademing vergeleken met 2008. Start snel op, geen ellenlange statusbalkjes meer bij het opstarten. Geen problemen hier met uitwisseling PC en Office 2007 ev.

  OpenOffice is gratis, maar ondervond compatibiliteitsproblemen. iWork is mooi, maar alleen voor Mac platform. En ik werk op beide platforms. MS Office is betaalbaar, zeker in vergelijking met een aantal jaren terug.

 • Profielfoto
  Franky Mac

  Met een oude versie van MS Office had ik ook last van compatibiliteitsproblemen. Je wordt min of meer gedwongen om te upgraden, omdat ik geen DOCX- en XLSX-bestanden van andere mensen kan inlezen. Ik moest dan weer om doc of xls formaat vragen. Ik gebruik misschien 20 á 30% van de mogelijkheden van het pakket, daarom ben ik toen ik overstapte naar de Mac afgestapt van MS Office en Openoffice gaan gebruiken. Bevalt me prima.

 • Profielfoto
  MacbookTo

  Heb het gekocht voor 18 euro zoveel bij Surfspot. Het programma werkt snel en ik ben er blij mee. Heb een tijdje OpenOffice gebruikt, maar dat werkte toch niet lekker met bestanden die andere mensen aanleverden e.d. Ik houd me toch maar bij Office 2011.
  Dus als je op school/Universiteit zit of daar werkzaam bent, kun je het zeer voordelig aanschaffen. De meeste scholen zullen er wel bij aangesloten zijn.