Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 7 december 2010

OMT’s groot Appledictee 2010: win roem en een iPad!

De D zit in de maand en dat betekent dat de tijd is aangebroken voor het Groot Appledictee der Nederlandse taal 2010. Het is alweer de vierde keer dat OMT het dictee organiseert, dit maal op dinsdagavond 14 december in hartje Rotterdam, naast het Centraal Station.

Net als vorig jaar zal RTL anchorman Jan de Hoop het dictee presenteren dat door onze huisdichter René geschreven is. Een keur aan Apple-liefhebbende prominenten heeft toegezegd de pen ter hand te nemen, maar ook jij kan meedoen en zo prachtige prijzen winnen, waaronder een iPad Wifi+3G!

Ook dit jaar hebben we een locatie gevonden die goed aansluit bij het Apple-met-een-smaakjegevoel waar we bij OMT zo van houden: Lebkov & Sons in Rotterdam. Deelnemers worden hier vanaf 18 uur verwelkomd met sandwiches en soep. Om 18:45 uur begint het dictee. Na een inspannende avond schrijfgenot sluiten we rond 20:30 af met een borrel waar alle instinkers en uitglijders rustig nabesproken kunnen worden.

Lebkov & Sons - foto: Dietmut Teijgeman-Hansen

Nieuw dit jaar is een aparte categorie voor dictee-tijgers. De afgelopen keer hebben we namelijk ontdekt dat het OMT dictee ook in de smaak valt bij professionele dicteebeoefenaars die geen frequente bezoekers zijn van One More Thing. Dictee-tijgers zijn van harte welkom, maar doen mee in een eigen categorie met eigen prijzen.

Wil jij meedoen? Dat kan, maar wees er snel bij want ook bij Lebkov is beperkt plek. Stuur een e-mail met als onderwerp ‘dictee’ naar [email protected]. Je krijgt vooraf te horen of er plaats voor je is.

Thuis meedoen?
Voor alle OMT bezoekers die niet naar Rotterdam kunnen komen staat het dictee enige tijd later op de website. Meer informatie hierover volgt nog, maar ook hierbij zijn uiteraard mooie prijzen te winnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT’s groot Appledictee 2010: win roem en een iPad!
Sluiten