Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 3 december 2010

Nieuwe Universal Dock: meer voor minder?

Het heengaan van het compacte USB-toetsenbord mag dan misschien nauwelijks noemenswaardig zijn op OMT, een verniewde dock is dat des te meer. Apple heeft namelijk de inhoud van de Universal Dock kit aangepast. Je krijgt nu meer voor relatief minder.

In de doos zit het vertrouwde dock met infrarood oogje. Daarnaast krijg je 5 Dock adapters mee zodat je ook oude iPhones en iPods kunt opladen. Om precies te zijn adapters voor de iPhone 4, iPhone 3G en 3GS, iPod touch (2e, 3e, en 4e generaties), en de iPod nano 5e generatie.

Nieuw in de doos is een kabeltje om je dock via de eveneens meegeleverde power adapter aan de stroom te hangen. Deze toevoeging verklaart ook de prijsstijging van de kit. Het geheel kost nu namelijk 55 euro. Dat scheelt je een paar euro’s tenzij je genoeg kabeltjes en adapters hebt. Op dit moment staat de Apple Universal Dock wel in de Amerikaanse Store, maar nog niet in de Nederlandse Store. We wachten geduldig af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Universal Dock: meer voor minder?
Sluiten