Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 december 2010
Leestijd: 0 minuten

Lonely Planet geeft iPhone-stadsgidsen weg

Ga jij Kerst en/of de jaarwisseling vieren in Berlijn, Kopenhagen, Dublin, Londen, Moskou, Munchen, Paris, Praag, Sint Petersburg, Stockholm, Wenen of Warschau? Dan staat er een leuk kerstkadeautje voor je klaar. De Lonely Planet iPhone-cityguides van bovengenoemde steden zijn namelijk tijdelijk gratis te downloaden!

Zo heb je wat te lezen, wachtend op het ingesneeuwde vliegveld maar wees er wel snel bij: de aanbieding geldt nog twee dagen. Oh, en mocht je het met de feestdagen dichter bij huis zoeken: ook de gids van Amsterdam mag je tot 23 december gratis downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lonely Planet geeft iPhone-stadsgidsen weg
Sluiten