Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 20 december 2010

Hele maand januari: AppEvent

Nederlandse en Belgische ontwikkelaars eerst! Die dubieuze kop zou je kunnen gebruiken om het AppEvent aan te kondigen. Met 300.000 apps in de App Store blijkt het namelijk niet eenvoudig om op te vallen als ‘ontwikkelaar van eigen bodem’.

Het AppEvent – voor de derde keer in successie – brengt daar verandering in door in de maand januari elke dag een andere Nederlandse of Belgische app weg te geven. Door het grote aantal downloads stijgen de apps in de verschillende lijstjes van Apple en doordat meer mensen het gebruiken, komen meer mensen ervan te weten. Een typische win-win-situatie voor ontwikkelaar en gebruiker.

Ontwikkelaars die hun applicatie ook één dag gratis weg willen geven tijdens het AppEvent, kunnen een formulier invullen. Wij moeten nog even geduld hebben tot het nieuwe jaar.

Reageer op artikel:
Hele maand januari: AppEvent
Sluiten