Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 3 december 2010
Leestijd: 1 minuut

Gaat Michael Jackson Ping redden?

In een poging om het muzikale sociale netwerk Ping een boost te geven, zet Apple de troef Michael Jackson in. Een nog niet eerder uitgebracht nummer van Michael Jackson is niet te koop, maar exclusief te beluisteren op Ping. Op de profielpagina van Michael Jackson is het volgende bericht te lezen over het nummer ‘Much too soon‘:

“Michael always liked the song but never found the right home for it; here it finds its place as the bittersweet closing to the stellar collection. This song was written by Michael Jackson and produced by Michael Jackson and John McClain. David Campbell is featured on the strings.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Gaat Michael Jackson Ping redden?
Sluiten