Lucas Raggers
Lucas Raggers Accessoires 4 december 2010

Eindelijk verkrijgbaar: iPadhoes van de Lidl

Allemaal leuk en aardig, zo’n Freitag hoes voor je iPad die gemaakt is van vrachtwagenzeil, autoriem en rubber van een binnenband, maar wat we echt willen is natuurlijk een iPad hoes gemaakt uit een tas van de Lidl. Of de Dirk. En dat is precies van StudioZwenk ons kan leveren.

StudioZwenk bestaat uit drie mysterieuze studenten uit Amsterdam die de bestaande hoezen iets te saai en te zakelijk vinden. Geen beter excuus om zelf iPad hoezen te ontwikkelen en te maken. Zo zien we daar ‘Little’, een hoes die gamaakt is uit een Lidltas. Of ‘Pink Panther’, “speciaal voor stoute meisjes en guitige jongens”.

Enfin, ben je op zoek naar een eigenzinnige hoes van eigen bodem voor je iPad, dan is StudioZwenk een aanrader. Alle hoezen van StudioZwenk worden handgemaakt op de sociale werkplaats in Amsterdam. De hoezen varieren in prijs van 25 euro (voor de cheapy Lidlhoes natuurlijk) tot 49 euro.

Reageer op artikel:
Eindelijk verkrijgbaar: iPadhoes van de Lidl
Sluiten