Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 2 december 2010
Leestijd: 1 minuut

Drie APR’s slaan de handen ineen

Of het nu ligt aan het nieuws dat Apple met een eigen Apple Store naar Amsterdam komt of dat er een andere oorzaak aan ten grondslag ligt weten we niet, maar Apple Premium Resellers i-Am Store, HTR Nederland en Machouse gaan samenwerken.

Dit zeggen ze er zelf over op hun websites:

Continuïteit is erg belangrijk voor onze klanten. Dat weten we omdat wij u al meer dan 25 jaar met raad en daad terzijde staan. Om ervoor te zorgen dat wij u die continuïteit kunnen blijven bieden, zijn i-Am Store, HTR Nederland en MacHouse een samenwerkingsverband aangegaan. Daardoor kunnen nieuwe impulsen gegeven worden die u meer zekerheid bieden voor de toekomst.

De termen ‘continuïteit’ en ‘zekerheid’ lijken te duiden op een financiële oorzaak. Er staat verder niets over naamsveranderingen. Het lijkt er dus op dat de winkels in ieder geval voorlopig onder de eigen namen blijven opereren en dat voordeel vooral wordt geboekt aan de achterkant: inkoop, HRM, promotie en dergelijke.

Op twee van de drie websites wordt digitaal verwezen naar i-amstore.nl, waar ook een compleet overzicht is opgenomen van alle winkels. Of Mac.nl, de online shop van Machouse, ook in de samenwerkingsdeal zit is bij ons nog niet bekend.

Wel is bekend dat Machouse z’n activiteiten voor de zakelijke markt buiten deze samenwerking houdt. Deze worden ondergebracht bij moederbedrijf Stonehouse in Woerden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Drie APR’s slaan de handen ineen
Sluiten