Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 15 december 2010

Cydia komt ook naar de Mac

Je Mac jailbreaken? De meeste OMT’ers zullen er nog geen moment bij stil hebben gestaan. Op internet zijn echter geluiden te horen dat dit, met de geboorte van de Mac App Store op komst, best nog wel eens de toekomst zou kunnen zijn, wil je de volledige vrijheid op je Mac behouden.

Reden genoeg voor Jay ‘Saurik’ Freeman om nu alvast aan te kondigen dat Cydia, de alternatieve App Store voor iOS apparaten, ook naar de Mac komt.

De Cydia die we nu kennen wordt automatisch geïnstalleerd na het jailbreaken van je iPhone, iPod of iPad en biedt een reeks aan apps aan, die het goedkeuringsbeleid van Apple meestal niet zouden doorstaan.

Wat denk jij? Betekent de Mac App Store op termijn het einde van de vrijheid op de Mac of is het gewoon lekker makkelijk?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cydia komt ook naar de Mac
Sluiten