Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 december 2010

De Apple-kerststal: bouw ’em en steun Serious Request

Vorig jaar bracht One More Thing je in de kerststemming met de zoete klanken van Sjarrel en Sjaan. Dit jaar gaan we niet zingen maar knutselen; met OMT’s Apple-kerststal. Al je favoriete Apple-iconen onder je eigen kerstboom.

In de laatste week voor Kerst is er toch weinig te doen op kantoor of school dus print de bouwplaat uit en na een uurtje knippen en plakken heb ook jij een prachtige Apple-kerststal! Maar dat is nog niet alles, want door je stalletje te vereeuwigen, steun je automatisch 3FM’s Serious request!

download de bouwplaat

Hoe werkt het?

Print de bouwplaat uit, bij voorkeur op A3-formaat en in kleur. Voor extra stevigheid is het aan te raden om dik papier te gebruiken. Met hobbylijm en een schaar of mesje heb je de bouwplaat in een uurtje in elkaar gezet.

Om de kerstgedachte compleet te maken zal OMT voor elke afgebouwde kerststal € 5,- doneren aan Serious Request van 3FM, dat dit jaar in het teken staat van AIDS-wezen. Stuur een foto van je bouwwerk naar [email protected], onder vermelding van ‘kerststal’.

Wie heeft het gemaakt?
We hebben OMT-veteraan Paulo Dekkers gevraagd om het idee van de Apple-kerststal uit te werken. Paulo is afgestudeerd op de Willem de Koningacademie in Rotterdam als animator. Meer informatie over Paulo en zijn werk is te vinden op zijn website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Apple-kerststal: bouw ’em en steun Serious Request
Sluiten