Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 10 november 2010

UStream broadcaster krijgt flinke update

Wie regelmatig een uitzending van OMT Live meemaakt, weet dat we bij deze live uitzendingen gebruik maken van UStream. Hiermee kun je met je iSight live Harmen Siezen spelen. Maar UStream heeft ook een iPhone app waarmee je on the road live kunt uitzenden. Vandaag kwam versie 2.0 uit.

Versie 2 is een flinke stap voorwaarts. Allereerst is de interface verfraaid en helderder ingedeeld. De viewer is nu in fullscreen waardoor je eindelijk goed ziet wat je nu eigenlijk uitzendt. Daarnaast kunnen iPhone 4 gebruikers ook gebruik maken van de camera aan de voorkant. Tot slot zijn de mogelijkheden om je uitzending aan te kondigen via sociale netwerken uitgebreid.

Al met al is Ustream Broadcaster 2.0 een fraaie update die het live verslaan van dagelijkse beslommeringen tot kinderspel maakt.

Reageer op artikel:
UStream broadcaster krijgt flinke update
Sluiten