Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 19 november 2010

Updates voor Boot Camp, Safari en MacBook firmware

Er zijn vandaag drie software updates uitgekomen voor gebruikers van Safari 5, BootCamp of een 13 inch MacBook of MacBook Pro. De update van Safari bevat een aantal bugfixes en zou een stuk stabieler moeten draaien dan de huidige vorige versie. Versie 3.2 van Boot Camp fixt bugs en zorgt voor compatibiliteit in Windows van de ATI-Radeon HD 5870 grafische kaart, Apple’s USB ethernet adapter en de externe SuperDrive van de MacBook Air. Er is een 32 bit en een 64 bit-versie van de update. Tot slot is er nog een firmware-update uitgekomen voor de MacBook en 13 inch MacBook Pro. Deze moet een bug verhelpen die een paarse gloed liet zien op een aangesloten extern beeldscherm.

De updates zijn, zoals altijd, te vinden in de Software updater op je Mac of via de website van Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Updates voor Boot Camp, Safari en MacBook firmware
Sluiten