Statenweg
Statenweg Nieuws 2 november 2010
Leestijd: 1 minuut

Sophos brengt gratis anti-virus software naar de Mac

Ben je bang voor virussen, wormen, spyware, malware, Trojaanse paarden en ander onheil op je Mac? Eerder concludeerden we al dat deze kwaadaardige stukjes software weinig kunnen uithalen, zolang je niet zelf toestemming geeft voor het installeren en binnendringen van je systeem.

Als dit niet geruststellend genoeg voor je is, dan kun je sinds kort gratis anti-malware software downloaden van Sophos. Deze maker van anti-virus-software voor de zakelijke Mac-gebruiker hoopt zo ook consumenten beter te beschermen. Uiteraard heeft Sophos ook een commercieel motief.

De gratis Anti-Virus Home Edition for Mac detecteert automatisch nieuwe en bestaande bedreigingen voor Mac OS X. Daarnaast kan het geinfecteerde bestanden opsporen en verwijderen uit het systeem.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sophos brengt gratis anti-virus software naar de Mac
Sluiten