Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 17 november 2010
Leestijd: 1 minuut

PlayBook vernedert iPad bij browsertest

Met grote interesse kijken we bij OMT naar de progressie bij de concurrentie. En die concurrentie is er op dit moment voornamelijk op gebrand om aandeel af te snoepen van de iPad. Van de grote spelers is de PlayBook van RIM een potentiële kandidaat om weerstand te bieden aan de iPad.

In een filmpje op Youtube laat iemand van de ‘Browser Group’ bij RIM een vergelijkend testje zien tussen PlayBook en iPad. De iPad brengt het er niet zo goed vanaf. Zo is de rendersnelheid van de iPad traag te noemen bij het openen van bekende sites als uefa.com en cbs.com (in tegenstelling tot de PlayBook), zo laat de iPad de flash content achterwege bij adidas.com (in tegenstelling tot de PlayBook), zo rendert de iPad niet perfect bij de Acid3-test (in tegenstelling tot de PlayBook) en zo schokt en sjokt de iPad bij een test van Javascript en HTML5 (in tegenstelling tot de PlayBook). Kijk en huiver!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PlayBook vernedert iPad bij browsertest
Sluiten