Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 16 november 2010
Leestijd: 1 minuut

Prijswinnaars ‘je leukste office prank’

Nu we na de – voor een aantal OMT’ers teleurstellende – aankondiging van Apple morgen weer serieus aan het werk moeten, kunnen we misschien wel een grapje gebruiken.

Tijd dus om de winnaars bekend te maken van de ‘Je leukste office prank’-wedstrijd die One More Thing samen met Microsoft heeft georganiseerd. Tientallen inzendingen en een moeilijk jureringsproces verder hebben we drie winnaars kunnen selecteren.

De eerste prijs, ofwel de Xbox 360 met het nieuwe Kinect én Office for Mac 2011 Zelfstandigen en Thuisgebruikers gaan naar Elmar, die bij terugkomst van z’n vakantie door collega’s werd verrast met een knus, of zoals wij Nederlanders het graag noemen ‘gezellig’ huis op z’n werkplek.

Zoek het konijn

Er is veel oog voor detail in de vorm van post in de brievenbus, bloemen, een konijn in de ‘tuin’ én een werkende kroonluchter aan het plafond. De ‘making of‘-video maakt deze inzending compleet!

De tweede prijs, Een pakket Office for Mac 2011 Zelfstandigen en Thuisgebruikers, gaat naar Mathijs. Hij verraste een collega die terug kwam na vier weken zorgverlof met een door spinrag overwoekerd bureau.

Achterstallige schoonmaak

De derde en laatste prijs, Office for Mac 2011 Thuisgebruikers en Studenten is voor Lub. Hij verraste met hulp van collega’s een andere collega met een waterballet in het magazijn van zijn werkgever en legde het vast in een enigszins bombastisch gemonteerd filmpje, dat bijdraagt aan de spanningsopbouw.

Elmar, Mathijs en Lub, mede namens Microsoft feliciteren we jullie van harte met jullie prijzen. We nemen binnenkort contact met jullie op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prijswinnaars ‘je leukste office prank’
Sluiten