Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 30 november 2010

PCWorld: op Apple kun je bouwen

Een nieuwe dag, een nieuw onderzoek. Met de hand geselecteerd door de OMT redactie. Ditmaal testen we de duurzaamheid van onze digitale apparaten. Niet alleen van Apple, maar ook die van Asus, Toshiba, MSI, Sony, Samsung, Acer, HP, Lenovo, Alienware, Compaq, Dell en Gateway. Welk gadget doorstaat de tand des tijds het beste?

PC World ging grondig te werk en putte voor haar oordeel uit maar liefst 79.000 oordelen van consumenten, vergaard via uitputtende enquêtes. Kortgezegd zijn dit de conclusies: Apple stijgt ver uit boven de rest als het gaat om betrouwbaarheid. Asus, Brother en Canon doen het goed. Dell en HP scoren bijzonder slecht. Laatste conclusie: laptops zijn betrouwbaarder dan voorheen en zorgen voor minder problemen dan desktops.

Op slechts 1 punt scoort Apple ‘gemiddeld’ en dat heeft alles te maken met antennagate aan de ene kant en het regelmatig terugkerende fenomeen van defecte componenten bij laptops aan de andere kant. Maar dit mag de pret niet drukken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PCWorld: op Apple kun je bouwen
Sluiten