Nieuwe iPhone ad richt zich op de batterij

Door: Mark Kokos - 31 reacties

Heel Apple-minnend Nederland wacht op dit moment koortsachtig op de grote iTunes-aankondiging vanmiddag om 16.00 uur; een beetje afleiding kan hierdoor geen kwaad. Apple’s nieuwste iPhone 4 commercial richt zich direct op de lange levensduur van de batterij. Apple schept op over hoe goed de nieuwe batterij is in ‘the world’s thinnest smartphone’.

Wat is jullie ervaring? Houdt je iPhone het een dag vol, als je druk facebookt, filmt, fotografeert, monteert, mailt en smst?

Reacties

31 reacties
 • Profielfoto
  MartijnA

  Sinds ik mijn iPad heb, gaat de batterij van mijn iPhone een heel stuk langer mee!

 • Profielfoto
  adsum

  Voor mijn gevoel ging de 1e generatie iPhone langer mee….

 • Profielfoto
  Webbiker

  Weet iemand hoe die ijshockey game heet die voorbij flitst? Ziet er cool uit!:lol:

 • Profielfoto
  fpede

  @MartijnA, hier net hetzelfde….:lol:

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Voor mijn gevoel ging de 1e generatie iPhone langer mee….

  Ja dat is niet zo gek. Daar zat nog geen app store op, het eerste jaar. Dan gebruik je ‘m veel minder natuurlijk;).

 • Profielfoto
  Afroman

  Mijn iPhone 4 gaat duidelijk langer mee dan mijn iPhone en mijn iPhone 3G. Als je gewoon zorgvuldig met je accu omgaat en je apps afsluit etc gaat die makkelijk langer mee.

 • Profielfoto
  voor een apple en een ei

  Houdt je iPhone het een dag vol, als je druk facebookt, filmt, fotografeert, monteert, mailt en smst?

  Bellen we tegenwoordi niet meer met telefoons?:razz:

 • Profielfoto
  MadDonna

  Ja de batterij van de iPhone 4 gaat idd langer mee (ten opzichte van mijn iPhone 3G)

  Volgens mij is de iPhone ook geen telefoon, maar een computer in zakformaat waar je toevallig ook me kan bellen.

 • Profielfoto
  Maverick2001

  Ik zou niet te veel reclame maken met de batterij… Ja hij gaat langer mee dan mijn 3G, echter merk ik dat ik m nu weer meer gebruik en daardoor is de telefoon sneller leeg. Het is ook niet gek als je altijd BT en Wifi aan hebt staan. Mis dus echt de JB voor de SBsettings.

  Laat ik het zo zeggen dat ik blij ben dat ik meerdere docks heb!

 • Profielfoto
  Needler

  Ik doe even lang met de iPhone 4 als met de iPhone 3GS. Gewoon een dag.

 • Profielfoto
  strigoi

  @ MartijnA en fpede; Volgens mij is dat Ice Hockey Nations 2010

 • Profielfoto
  thegame1512

  Hangt ervanaf, 200km navigeren sloopt mn batterij, paar uurtje MC2:BP sloopt mn batterij.

  Normaal gebruik is na 1 dag rond de 30%, dus ’s nachts lekker opladen:)

 • Profielfoto
  robijnv

  @Sybke volgens mij is dat NHL 2K 11

 • Profielfoto
  ndewaal

  2 dagen kan prima als je niet continu facebook etc gebruikt!

 • Profielfoto
  Maikelw

  De batterij zal vast wel goed zijn. Mijn Palm Pre gaat met intensief gebruik nog minder dan een dag mee. Dat is dus nog slechter dan mijn 3G destijds was.

  Ik geloof wel in die nieuwe batterij techniek van Apple, moet het alleen nog zelf ervaren:)

 • Profielfoto
  1234

  Ik doe er ook ongeveer even lang mee, er zou eigenlijk een functie op moeten zitten om alle app in 1 keer te sluiten, zou nog meer schelen.

 • Profielfoto
  klaverentwee

  Hij haalt het easy, waar mijn 3G nog wel eens leeg raakte aan het einde van de dag.

 • Profielfoto
  rl88

  Hij gaat wel langer mee dan de 3G. Daar had ik naar een dag nog 10% tot 20% over. Alleen op de iPhone 4 heb ik na een dag gemiddeld nog 40% over. Maar dat is niet genoeg voor nog een dag, dus toch nog elke dag opladen. Denk alleen niet dat dat zo goed voor m’n batterij is…

  Alleen in het weekend laat ik hem bijna helemaal leeg gaan.

 • Profielfoto
  Oppie

  …er zou eigenlijk een functie op moeten zitten om alle app in 1 keer te sluiten, zou nog meer schelen.

  Nee, zo werkt het m.t. niet.

 • Profielfoto
  Webbiker

  @strigoi 10 punten! Het is Ice Hockey Nations: http://www.youtube.com/watch?v=tGqvrbVl_GQ

 • Profielfoto
  dj bazzie wazzie

  Ligt er heel erg aan wat je allemaal doet. Zet je berichtgeving uit gaat de batterij sowieso al langer mee. Maar draai je in de achtergrond een programma als latitude, berichtgeving aan en bluetooth gekoppeld aan BMW iDrive is je batterij in enkele uren al leeg. De iPhone kan helaas niet op tegen mijn oude Sony-Ericsson omdat deze gewoon twee weken zonder lader kon (wel 3g toestel). wel is het beter dan de eerste iPhone en iPhone 3G (3Gs nooit in bezit gehad).

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Hier gaat mijn iPhone op een normale werkdag ongeveer 2,5 dag mee op een batterij. In het weekend doe ik er twee dagen mee, omdat ik hem dan meer gebruik.

  Daar ben ik wel tevreden mee.

 • Profielfoto
  joezu

  Gewoon iedere nacht aan de lader:(

 • Profielfoto
  Chillie

  Godzijdank heb ik een autolader tegenwoordig. Als ik navigeer, e-mail, foto’s maak, whatsapp, surf, RSS feeds check, tijdens wachttijden games speel dan redt mijn accu het geen dag hoor!

  Tegenwoordig op kantoor thuis opladen en in de auto opladen (soms 4 uur onderweg per dag). Sinds dien heb ik geen last meer van lege accu’s.

 • Profielfoto
  GoldenNathan

  Ik weet niet of de iPhone 4 en de nieuwste generatie touch dezelfde batterij hebben maar een vriend van me heeft een iPhone 4 en een andere vriend iPhone 3GS (gejailbraked zonder internet) en die iPhone 3GS zijn batterij gaat langer me dan mijn iPod en dan de iPhone (zijn home button is ook sneller -.-)

 • Profielfoto
  Oppie

  Ziehier een aardige vergelijkend onderzoek van de accu van verschillende smartfones. De iPhone 4 doet het gewoon goed.
  http://www.anandtech.com/show/4015/htc-surround-review-pocket-boombox/9

 • Profielfoto
  maconly

  de batterij van de nieuwe iphone is net zo slecht als van zijn voorganger als je de telefoon een beetje gebruikt maak je de dag er niet mee vol.

 • Profielfoto
  Siparti

  @Oppie,
  thanks, eindelijk feiten…

 • Profielfoto
  JIK

  Ik luister erg veel muziek via mijn bluetooth stereo headset
  ter vergelijking:
  iPhone 3G na +/- 2 uur muziek spelen via bluetooth compleet leeg
  iPhone 4 houd het de hele school dag vol (ik luister continu, soms even uit om de uitleg te horen, daarna direct weer aan (gemiddelde van 61 tracks per dag volgens last.fm)) is alleen aan het eind van de schooldag hierdoor wel tegen de 20% aan, soms houd hij het hierdoor niet de hele dag door, maar meestal staat m’n iphone 4 tegen de 5% als ik m ’s avonds weer aan de lader doe….

  maar, ik gebruik m dan ook wel erg intensief, op school staat data trouwens uit (EDGE en 3G) en wifi aan

 • Profielfoto
  sanders1515

  @voor een apple en een ei Nee dat is allang niet meer nodig tegenwoordig!

 • Profielfoto
  MatthieuPesesse

  sinds ik bij Mobistar weg ben gaat mijn batterij inderdaad veel langer mee:)