MacBook Air schermproblemen opgelost

Door: Jan David Hanrath - 13 reacties

Begin deze maand schreven we over problemen die veel gebruikers ervaren met het scherm van de nieuwe MacBook Air, waarbij flikkeren en het veranderen van de helderheid van het scherm symptomen waren die het meest voorkwamen. Ook schreven we dat Apple met een softwarematige oplossing zou komen.

Uit een nieuw supportdocument van Apple blijkt dat die softwarematige oplossing al ongemerkt is verspreid, als onderdeel van de Mac OS X 10.6.5 update.

Heb jij een nieuwe MacBook Air die last heeft van deze problemen? Vertel ons dan of de update heeft gewerkt!

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  mymac

  Top, hoeven we ons daar geen zorgen over te maken (de mensen die nog een MBA gaan halen:razz: )

 • Profielfoto
  iFlorens

  Snap niet dat ze dat van te voren niet goed hebben getest ofzo, of een fabrieksfout? Weet niet. In ieder geval goed dat ze het zo snel oplossen

 • Profielfoto
  pelle.neksor

  Ik heb een 11 inch MBA en inderdaad is het probleem sinds de update naar 10.6.5 niet meer voorgekomen. Bij mij kwam het regelmatig voor dat na het ontwaken het scherm gewoon zwart bleef, het scherm weer sluiten en openen bleek dan de oplossing. Maar wat ik nu merk is dat het soms erg lang duurt voordat de MBA connectie maakt met een bekend WiFi netwerk, dit probleem heb ik niet eerder gehad, nog meer mensen dit nieuwe probleem?

 • Profielfoto
  MVB

  Ik heb de Air sinds anderhalve week, en ook voor de update dit probleem niet gehad. Doet het gewoon fijn:-)

  Pelle: connectie met internet maken duurt altijd even, maar gaat hier sneller dan bij m’n vorige (witte Macbook).

 • Profielfoto
  jimeh

  Heb jij een nieuwe MacBook Air hebt die last had van deze problemen?

  Euhm….

 • Profielfoto
  1984

  De problemen met de MB Air kunnen zijn opgelost, echter sinds de update Mac OS X 10.6.5..? heb ik problemen zo nu en dan met de iMac met het scherm , na sluimer , het in slaap brengen en nog wat onverklaarbaar gedrag.

 • Profielfoto
  MadDonna

  Nou als iemand mij nou zo’n air geeft, ga ik testen of het probleem er is. 13 inch aub.:lol:

 • Profielfoto
  jonathanc_

  Hoi allemaal,

  Als ik nu een mac book air zou kopen, zijn dan al de problemen verholpen of moet ik hem dan eerst nog upgraden?

  groeten Jonathan

 • Profielfoto
  Yannes

  Ligt eraan hoe oud de vooraad mba’s is. Maar updaten is in 5 mins gebeurt dus maak je geen zorgen.

 • Profielfoto
  Pivni Pes

  @jonathanc, je hoeft niets te upgraden, misschien wel even je software updaten.
  Maar dit is kosteloos, en binnen 1 of 2 minuten gepiept.

 • Profielfoto
  Destiny

  Bij mij zijn de display problemen nog niet allemaal opgelost. Als ik een extern scherm eraan hang bevriest me laptop heel vaak. Dan wordt het scherm van me Air compleet wit en soms krijg ik blauw strepen. Dit is wat ik bedoel:

  https://files.me.com/marcosnels/zzpchp

 • Profielfoto
  Mick

  Nou, sinds ik de update heb gedaan is mijn 11-inch Macbook Air al twee keer niet uit de sluimerstand gekomen en heb ik ‘m opnieuw moeten opstarten…

 • Profielfoto
  w123

  Ik heb net een mac air gekocht, 13″, OS X 10.7.4, en het scherm verandert steeds van helderheid…
  Wat kan ik doen? Heb deze air een week, garantie of is er een upgrade?