Jens
Jens Nieuws 15 november 2010

MacBeurs: 21 november in Genk

Nu zondag 21 november organiseert de Apple User Group Maclimburg voor de 13de keer een Macbeurs op de C-Mine site van Genk, België.

Met meer dan 40 workshops krijgt de bezoeker de crème de la crème voorgeschoteld. Topsprekers komen over hun gebruikservaringen vertellen op vlak van MacOSX, iPhone, iPad, digitale fotografie, social media, webdesign, muziek, video, en nog veel meer. Boeiend niet alleen voor de Macgebruikers, maar ook voor switchers en fotografen.

Naast de interactieve workshops zijn er ook podcasts, pannelgesprekken, classrooms, mini-workshops en demo’s gepland. Elke bezoeker krijgt ruimschoots de kans om zijn vragen te stellen.

Wie en wat kan je zoal verwachten: presentatie over het mobiele web van Hans Similon van Mobile Vikings, AutoCAD voor Mac door Lennie Van de Keer (i-Theses), verschillende workshops met Photoshop en Illustrator verzorgd door de docenten van CVO, Adobe trainer en auteur Piet van de Eynde geeft een workshop Lightroom, verder is er nog een presentatie van Tom Claus en Stijn Janssen (Inventis: maker van ondermeer pukkelpop.be): een website bouwen en onderhouden, iLife en iWork tips en tricks door Bram Balk van iCreate, …

Gezien het grote aantal workshops verwijzen we jullie graag door naar een overzicht. Uiteraard zal OMT een kijkje nemen op de beurs met als doel jullie achter te briefen over onze ervaringen.

Voor alle verdere info inzake ligging, kostprijs en openingsuren van de beurs kan je terecht op onze OMT agenda. Als je wil weten wie van de OMT leden aanwezig zal zijn, kijk je best even op ons forum.

Jij komt toch ook?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacBeurs: 21 november in Genk
Sluiten