MacBeurs: 21 november in Genk

Door: Jens - 10 reacties

Nu zondag 21 november organiseert de Apple User Group Maclimburg voor de 13de keer een Macbeurs op de C-Mine site van Genk, België.

Met meer dan 40 workshops krijgt de bezoeker de crème de la crème voorgeschoteld. Topsprekers komen over hun gebruikservaringen vertellen op vlak van MacOSX, iPhone, iPad, digitale fotografie, social media, webdesign, muziek, video, en nog veel meer. Boeiend niet alleen voor de Macgebruikers, maar ook voor switchers en fotografen.

Naast de interactieve workshops zijn er ook podcasts, pannelgesprekken, classrooms, mini-workshops en demo’s gepland. Elke bezoeker krijgt ruimschoots de kans om zijn vragen te stellen.

Wie en wat kan je zoal verwachten: presentatie over het mobiele web van Hans Similon van Mobile Vikings, AutoCAD voor Mac door Lennie Van de Keer (i-Theses), verschillende workshops met Photoshop en Illustrator verzorgd door de docenten van CVO, Adobe trainer en auteur Piet van de Eynde geeft een workshop Lightroom, verder is er nog een presentatie van Tom Claus en Stijn Janssen (Inventis: maker van ondermeer pukkelpop.be): een website bouwen en onderhouden, iLife en iWork tips en tricks door Bram Balk van iCreate, …

Gezien het grote aantal workshops verwijzen we jullie graag door naar een overzicht. Uiteraard zal OMT een kijkje nemen op de beurs met als doel jullie achter te briefen over onze ervaringen.

Voor alle verdere info inzake ligging, kostprijs en openingsuren van de beurs kan je terecht op onze OMT agenda. Als je wil weten wie van de OMT leden aanwezig zal zijn, kijk je best even op ons forum.

Jij komt toch ook?

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  wardjj

  Toch een beetje ver, helaas.:(

 • Profielfoto
  iMartijnn

  Belgie, helaas. Als het in de buurt van Noord-Holland was geweest, was ik er zeker naar toe gegaan!

 • Profielfoto
  GillesVdG

  Anders ging ik gaan maar helaas moet ik gaan werken op die dag:(

 • Profielfoto
  Soulshaker

  ik ben er bij:grin:

 • Profielfoto
  spacefreek

  Waarom zijn dit soort dingen of borrels met bijvoorbeeld iPhoneclub altijd in België? :slant:

 • Profielfoto
  Siparti

  voortaan zou het wat mij betreft best wat eerder (dan 6 dagen van te voren) gemeld mogen worden hoor!
  iCal zit helaas flink vol :/

 • Profielfoto
  Soulshaker

  Dit staat al weken online op OMT , bij algemeen
  Maar daar komt niet iedereen

 • Profielfoto
  EclipX

  Pfft waarom altijd Limburg? Ik zou graag eens gaan, maar ik ben van Brugge (West Vlaanderen), en dat is te ver eigenlijk

  Misschien tip voor organisators om die beurs op een centrale plaats te doen, bv Oost Vlaanderen?

 • Profielfoto
  limburger

  Waarom komen fans uit Groningen, Kortrijk, Mechelen, Kapellen, Arnhem, Lovendegem, Heemskerk, Zulte, Keerbergen, Utrecht, Borgerhout, Gouda, Aalst, Moerbeke Waas, Den Haag, Mariakerke, Almere, Sint Michielsgestel, Melle, Deinze, Spijkenisse, Dortmund, Rotterdam, … dan elk jaar naar de MacBeurs ?

 • Profielfoto
  Soulshaker

  @EclipX

  Apple User Group Maclimburg organiseerd dit , dus het lijkt me sterk dat ze dit ooit buiten Limburg gaan doen