Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 3 november 2010
Leestijd: 1 minuut

“Lieve Steve” over Final Cut Studio

Hardcore film editors zullen wel zenuwachtig heen en weer lopen deze weken. Final Cut Studio heeft al weer bijna anderhalf jaar geen update gehad. De vage bewering als zou een flink aantal Apple medewerkers in het Final Cut team zijn ontslagen, biedt ook al geen troost.

Evan Agee kon zich niet langer inhouden en klom in de pen. Hij mailde Steve Jobs met de volgende vraag: “When will you release an updated version of the Final Cut Studio that will take FULL ADVANTAGE of the wonderful desktop computers and the large amount of RAM they can hold?!?! We need a 64-bit version of Final Cut Studio. Please!” Zoals altijd was het antwoord van Steve kort maar krachtig.

“Stay tuned and buckle up.

Sent from my iPhone”

Kortom, er hangt iets in de lucht voor de Final Cut gebruikers onder ons!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
“Lieve Steve” over Final Cut Studio
Sluiten