Statenweg
Statenweg Nieuws 2 november 2010
Leestijd: 2 minuten

KPN en Hi maken prijzen iPhone bekend, verkoop start op 29 november

Na Vodafone hebben nu ook KPN en dochter Hi de abonnements- en toestelprijzen voor de iPhone bekendgemaakt.

Bij KPN kun je kiezen uit een viertal bundels. Voor de goedkoopste betaal je 32,50 euro per maand. Voor dat geld beschik je over 125 belminuten of 250 sms’jes. Wil je 1000 minuten per maand vrij kunnen bellen (of 2000 sms’jes kunnen versturen), dan betaal je bij KPN maandelijks 110 euro. Ook Hi biedt de keuze uit vier bundels, de prijzen zijn verder gelijk.

Net als Vodafone stelt KPN een datalimiet in. Voor het goedkoopste abonnementen is deze 500MB. De veelverbruikers krijgen de beschikking over 1000MB. KPN biedt echter een data verdubbelaar aan voor 5 euro per maand. Ook hebt je altijd gratis toegang tot de ruim 1000 KPN Hotspots in het land. T-Mobile blijft voor zover bekend gewoon onbeperkt internet aanbieden.

Ben je van plan een 1-jarig abonnement af te sluiten? Daarvoor kun je nu nog alleen bij Hi aankloppen. KPN maakt de toestelprijzen voor een 1-jarig abonnement binnenkort bekend. Voor een 2-jarig abonnement kun je zowel bij KPN als Hi terecht. Vodafone en T-Mobile bieden (sinds kort) allebei 1- en 2-jarige abonnementen aan.

Naast de prijzen en het datalimiet zijn er nog enkele verschillen tussen de aanbieders op het gebied van sms, internetsnelheid en de afhandeling van belminuten. KPN biedt een downloadsnelheid van 3.6Mb per seconden en een gratis SMS verdubbelaar (deze is al verwerkt in het aantal sms’jes zoals hierboven vermeld). Gesprekken worden per minuut verrekend en naar boven afgerond.

De toestelprijzen verschillen per abonnement(sduur). Voor een totaaloverzicht verwijzen we je door naar de websites van KPN en Hi. Lees ook het aanbod van Vodafone en T-Mobile nog eens na.

Eerder vandaag maakten KPN en Vodafone bekend dat zij op 29 november de iPhone in hun regulieren aanbod opnemen. Op die dag valt dus definitief het doek voor T-Mobile als exclusieve aanbieder van het toestel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
KPN en Hi maken prijzen iPhone bekend, verkoop start op 29 november
Sluiten