Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 9 november 2010

iWork ’11 is af maar wacht op Mac App Store

Traditiegetrouw komt een nieuwe versie van iWork gelijktijdig uit met een nieuwe versie van iLife. Zo niet dit jaar. iLife ’11 is inmiddels uit en het grote wachten is nu op broertje iWork ’11. AppleInsider heeft een verklaring voor deze traditiebreuk.Deze heeft namelijk alles te maken met de introductie van de Mac App Store.

De Mac App Store werd onlangs aangekondigd op het special event en kopieert het idee van de App Store op je iPhone. In de demo die Craig Federighi gaf, zien we in de Mac App Store de afzonderlijke apps van iWork te koop voor $19,99. Volgens AppleInsider is iWork ’11 af en is het wachten slechts op de Mac App Store.

Wanneer de Mac App Store precies uitkomt, is niet bekend. We weten alleen dat Steve Jobs heeft beloofd de Mac App Store binnen 90 dagen na 20 oktober te zullen openen. Daarmee hebben we waarschijnlijk meteen de releasedatum van iWork ’11 te pakken.

Steve Jobs kondigt op 20 oktober de Mac App Store aan

Reageer op artikel:
iWork ’11 is af maar wacht op Mac App Store
Sluiten