Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 12 november 2010

iTunes 10.1 in Software Update

Na het 10.6.5 pretpakket voor Mac OS X van afgelopen woensdag is het vandaag de beurt aan iTunes, waarvoor een glanzend nieuwe update klaarstaat met rugnummer 10.1. De belangrijkste wijzigingen — naast de obligate verbeteringen in stablititeit en prestaties: ondersteuning voor AirPlay en de nieuwe Apple TV en synchronisatie met iPads, iPhones of iPods Touch die draaien onder iOS4.2.

iOS-wie? Juistem, die update schittert helaas nog vooral door afwezigheid. Er wordt gefluisterd dat het de bedoeling was dat ook deze vandaag zou verschijnen, maar dat in de Gold Master op het laatste moment nog wat problemen met de WiFi-verbinding zouden zijn geconstateerd.

Hoe dan ook: iPad-bezitters moeten dus nog even single taskend het weekeinde zien door te komen. Volgende week ongetwijfeld meer nieuws.

Reageer op artikel:
iTunes 10.1 in Software Update
Sluiten