Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 29 november 2010
Leestijd: 1 minuut

iPhone nu verkrijgbaar bij KPN & Vodafone

Vandaag is een historische dag! Vodafone en KPN voegen de daad bij het woord en gaan iPhones verkopen. De iPhone kon je eerder al online bestellen, maar vandaag tref je hem aan in één van de winkels van KPN en Vodafone. Op zoek naar zo’n winkel? Vodafone winkels bij jou in de buurt vind je hier, KPN winkels vind je hier.

Grootste vraag blijft: welk abonnement moet je nou nemen? OMT zette onlangs alle abonnementen voor je op een rij. Bekijk de tabellen aandachtig, haal alles nog eens door Excel heen en maak dan je keuze. Waar ga jij voor kiezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.