Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 2 november 2010

iOS 4.2 krijgt Golden Master-status

Apple beloofde ons dat november de maand zou worden van iOS 4.2 voor iPhone, iPod touch en vooral iPad. Die belofte lijkt ingelost te worden, want gisteren heeft Apple de zogenaamde Golden Master van de update beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. Tegelijkertijd mogen er vanaf vandaag ook Apps aangemeld worden die gebouwd zijn voor iOS 4.2. Dit nieuws kan maar tot één conclusie leiden: iOS 4.2 loopt zich warm langs de zijlijn.

iOS 4.2 bevat een aantal nieuwe functies zoals draadloos printen en AirPlay waarmee draadloos muziek en video gestreamd kan worden. iPad-bezitters zullen het meeste profijt uit de update halen. Zij krijgen nu eindelijk functies die op de iPhone en iPod touch al gemeengoed waren, zoals multitasking, het organiseren van Apps in mappen en de mailbox waar alle e-mailadressen in verzameld zitten.

Op welke functie in iOS 4.2 zit jij het meest te wachten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 4.2 krijgt Golden Master-status
Sluiten