Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 12 november 2010
Leestijd: 1 minuut

Giel heeft een App, Mart zag dat het goed was en Sophie haat Apple

Gisterenavond was het weer zover. Matthijs van Nieuwkerk’s vaste gadgetman (en OMT’er) Alexander Klöpping mocht in De Wereld Draait Door weer eens iets vertellen over de nieuwste innovaties op gadgetgebied. Dit keer geen AR.Drone of Microsoft Kinect. Alexander nam Matthijs, Mart Smeets en Sophie Hilbrand mee in de wondere wereld van Apple’s iOS App Store. Daarbij aan zijn zijde gestaan door 3FM DJ Giel Beelen, die van de gelegenheid gebruik maakte om zijn eigen nieuwe App te pluggen.

Alle toppers kwamen langs. Van Angry Birds tot Shazam, van iBeer tot Dennis Stevense‘s Trein. Alles gebracht met een enthousiasme dat weinigen Alexander na kunnen doen. Mart Smeets was gek op Shazam, Matthijs vond Angry Birds maar suf en Sophie? Sophie haat gewoon alles dat waar een Apple-logo op staat.

Nog even de Apps op een rijtje: Angry Birds, iBeer, Jibbigo, Giel, Layar, Shazam, Trein en UAR.

Wat is jouw must-have app?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.