Anth
Anth Nieuws 12 november 2010

Casual Friday: protesteren doe je zo

De iPad is in z’n korte bestaan al voor vele originele toepassingen gebruikt. Zo gebruikte een Japanse goochelaar de tablet enige tijd geleden al om goocheltrucs mee te vertonen en ook de Nederlandse huisartsen hebben de iPad inmiddels al als hulpmiddel omarmd. Maar het kan altijd nog altijd origineler.

Litouwse gepensioneerden hebben namelijk ontdekt dat de iPad ook goed van pas kan komen bij het protesteren. Bevestig je iPad simpelweg aan een houten stok en je bent klaar om actie te voeren.  Of Steve Jobs blij is met het gebruik van een iPad als protestbord valt te betwijfelen, opvallend is het in ieder geval wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Casual Friday: protesteren doe je zo
Sluiten