Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 november 2010

Black Friday Borrel: vanavond in Eindhoven

Drie jaar geleden deden we het ook al: De OMT Black Friday Borrel, waar OMT’ers met elkaar onder het genot van een biertje en een bitterbal de virtuele boodschappenmandjes konden vergelijken. Dit jaar doen we het weer, maar we verruilen Utrecht voor Eindhoven.

Waarom Eindhoven? Omdat Koen en Jan David vanavond in Eindhoven zijn om een presentatie te geven in de bibliotheek over de iPad (er zijn nog een paar kaarten beschikbaar: 040-2604260). De borrel vindt aansluitend plaats in café restaurant USINE in de beroemde Lichttoren van Philips, slechts 5 minuten lopen vanaf het station. Adres: Lichttoren 6. Vanaf 22.00 uur ben je welkom. De eerste drankjes en alle snackplateaus zijn op kosten van OMT.

Heb jij je mandje nog niet gevuld? Tot 1 uur vannacht kun je nog terecht in de online Apple Store voor aanbiedingen op Mac, iPad, iPod en geselecteerde accessoires met gratis verzending.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday Borrel: vanavond in Eindhoven
Sluiten