Apple viert Black Friday ook in Benelux

Door: Koen van Tongeren - 17 reacties

Black Friday, de internationale feestdag van de consumptiemaatschappij. Ieder jaar stunten winkels op die dag met extra lage prijzen op een aantal producten om zo de koopgekte voor de feestdagen aan te zwengelen.

Lange tijd was Black Friday hier onbekend, maar een paar jaar terug heeft Apple deze uitwas van Anglo-Amerikaans cultureel erfgoed ook bij ons geïntroduceerd.

Dit jaar wordt Black Friday ‘gevierd’ op 26 november, inderdaad, aanstaande vrijdag en Apple heeft aangekondigd ook deel te nemen aan de festiviteiten. Welke producten er tegen welke prijzen over de toonbank van de Online Apple Store gaan is nog niet bekend maar wie voor wie een idee wil krijgen kan hier de aanbiedingen van vorig jaar terugzien.

One More Thing krijgt vrijdag gedurende de hele dag data uit de Apple Store en houdt je daarmee op de hoogte wat de populairste aankopen onder OMT’ers zijn.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  Revell

  Ik hoop de nieuwe Apple tv!

 • Profielfoto
  propimp

  MacBook air of MacBook pro mag wel wat zakken!

 • Profielfoto
  Webbiker

  AppleTV zou mooi zijn! Collega van me heeft hem net besteld bij Amazon UK. Dan zou ik hem eerder en goedkoper hebben!:grin:

 • Profielfoto
  edwinveldhuizen

  Nouja, ik snap er niets van.
  De prijzen hebben online gestaan, ik kreeg vanochtend ook de ‘Pak vrijdag flink uit’-mail. Toen ik vervolgens op de link klikte stonden er andere prijzen dan normaal.
  Niet heel wereldschokkend, maar wel lager dan normaal.
  De macbook en macbook air waren naar mijn weten 938,xx en de mac pro was een bedrag van 22xx.
  .
  Heel vreemd, heeft nog iemand hetzelfde gehad? Jammer dat ik het op mijn iPhone gekeken heb, anders kon ik in safari de cacheweergave nog terughalen. Nu stuurt de mail me naar de normale apple-store.

 • Profielfoto
  pludgers

  Hahah eerste regel in de voorwaarden.

  Sommige producten zijn niet in alle landen verkrijgbaar.

  Ik denk niet dat het de Apple TV gaat worden.:sad:

 • Profielfoto
  edwinveldhuizen

  toevoeging op mezelf:
  Wat ik me overigens ook nog herinner is dat de prijzen van de iPods en iPads nog hetzelfde waren.
  We zullen zien, ben benieuwd of de echte prijzen er werkelijke even op hebben gestaan.

 • Profielfoto
  MacMartino

  ’t scheelt altijd zo weinig. Je kan beter de BTW vrije dagen afwachten, voor 16% korting effectief. Meestal rond februari.

 • Profielfoto
  KingChaos

  MacMartino
  Wat zijn dat dan? Nog nooit van gehoord…

 • Profielfoto
  Mc55

  Hij bedoelt de btw vrij dagen van mm

 • Profielfoto
  Oldekamp

  Bij de Saturn (in Groningen) hebben ze deze week 15% korting. Hebben daarom gister een 27″ iMac aangeschaft (basismodel i3). Normaal 1699,- nu ‘slechts’ 1449,-

  Vond dat wel een goede deal!:P

 • Profielfoto
  dielange

  Bedankt voor de tip TheScythed! Was van plan om vrijdag een nieuwe iMac te bestellen, maar wellicht is het bij de Saturn wel een goede optie.

 • Profielfoto
  Oldekamp

  @ dielange

  Zou het wel snel doen, heb er welgeteld 50 dozen zien staan (van de 27″!!!) op alleen de Apple afdeling (boven trap op) en beneden stonden er vast ook een hoop. Ze vertelden ons dat ze een stormloop verwachtten.

  Nog een bijkomend voordeel van bij de Saturn kopen: je krijgt 2 jaar garantie (ipv 1 bij Apple!). Het eerste jaar kun je bij elke APR terecht 2e jaar verplicht bij saturn.;)

 • Profielfoto
  Chiel1990

  @edwinveldhuizen
  Het komt omdat die link van de mail je leidt naar de onderwijs apple store waar je standaardkorting krijgt. En a.s. dus extra korting boven op de studentenkorting als ik mij niet vergis.
  maar ik ga voor een iPod Touch en iLife indien daar noemenswaardige kortingen op zijn.

 • Profielfoto
  Dutch-American

  Black friday is de dag na thanksgiving. Hier gaan de winkels al erg vroeg open, sommige al om 3 ur in de ochtend. En staan mensen in de rij voor de winkels. Leuk om te zien maar ik doe er niet aan mee…

 • Profielfoto
  Hydr├Ž

  Eens kijken of de kerstman dit jaar wat leuks heeft in zijn winkeltje..:lol:

 • Profielfoto
  Phew

  Geweldig, hopelijk ook korting op accessoires!
  Zo’n exclusieve Liberty London tas wil mijn MacBook graag hebben:lol:

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Niet schokkend die kortingen en ook vreemd dat je naar verhouding minder korting krijgt als je meer uitgeeft voor duurdere producten! Maar als je toch al van plan bent iets te kopen is het mooi meegenomen natuurlijk.