Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 25 november 2010
Leestijd: 1 minuut

Apple neemt campus HP over in Cupertino

In 2006 kocht Apple een flink stuk land in de buurt van Infinite Loop in Cupertino. Het hoofdwartier was namelijk overbevolkt en alles wat te huur stond in Cupertino was reeds gehuurd door de grootste belastingbetaler van Cupertino. Het bleef erg stil in de afgelopen vier jaar rond de nieuwbouw op het aangekochte stuk land. Tot nu.

Apple heeft namelijk nóg een stuk land gekocht van een kleine 400.000 vierkante meter; de huidige campus van HP. HP gaat Cupertino namelijk verlaten en Apple neemt het stuk land graag over, want Apple zit nu verspreid over 57 gebouwen in Cupertino. Voor het stuk land is naar verluid ongeveer 300 miljoen dollar betaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple neemt campus HP over in Cupertino
Sluiten