Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 27 oktober 2010

Witte iPhone opnieuw in de wacht gezet

Jij dacht dat de huidige iPhone 4 een zorgenkindje is voor Apple met z’n brekende glas en gammele antenne? Think again! Rond deze tijd had er namelijk nog een model op de markt moeten zijn: de witte iPhone 4. Maar zelfs na twee keer uitstellen is het Apple ook nu niet gelukt om ‘em in de schappen te krijgen. Inmiddels is officieel bevestigd dat de beschikbaarheid van de witte iPhone weer wordt uitgesteld, deze keer tot de lente van 2011.

Er is niet bekend gemaakt waarom uitstel opnieuw nodig was, maar het gerucht gaat dat het productieproces dit keer niet de oorzaak is. De witte iPhone zou teveel licht binnenlaten wat met name problemen geeft bij het maken van foto’s. Het nieuws komt hard aan bij mensen die met hun aanschaf hebben gewacht op de witte iPhone 4 en de afgelopen weken hoopvolle berichten kregen. Zo werd onlangs in New York City een witte iPhone in het wild gespot. Ook werd afgelopen dinsdag nog ontdekt dat de witte iPhone te reserveren was via de Apple Store App.

Eén ding is zeker; wie volgend jaar lente een witte iPhone 4 weet te bemachtigen zal tot een exclusief groepje behoren aangezien de meeste ogen tegen die tijd gericht zullen zijn op de aanstaande iPhone 5.

Reageer op artikel:
Witte iPhone opnieuw in de wacht gezet
Sluiten