Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 15 oktober 2010

Willem-Alexander speecht met iPad

Ons aller Prins Willem-Alexander liet donderdagavond van zich horen. Nadat hij eerder al werd betrapt op het kopen van een iPhone in New York, was het gisteren de iPad die zijn intrede maakte in de koninklijk hofhouding. Op het Schipholdiner toverde hij zomaar een iPad uit zijn zak.

“Ik heb een primeur,” begon Willem-Alexander zijn speech, “ik ga voor het eerste in mijn leven een paperless speech houden. Even mijn iPad opstarten.” Vervolgens gaf hij met behulp van zijn iPad een speech waarin hij een pleidooi hield voor het binnenhalen van de Olympische Spelen in Nederland. De Telegraaf maakt in haar berichtgeving deze schaamteloze reclame voor de iPad compleet door nog te melden dat “het apparaat geen moment haperde, en de prins ook niet.” Of het een met het ander te maken heeft, is niet bekend.

Reageer op artikel:
Willem-Alexander speecht met iPad
Sluiten