Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 29 oktober 2010

Vodafone iPhone: dit ga je betalen

Vodafone heeft vanavond de officiële iPhone-abonnementsprijzen naar buiten gebracht. Je kunt de iPhone 4 krijgen in combinatie met vijf bundels, met een één- of tweejarig contract.

De instapper qua maandprijs is een abonnement van 150 belminuten en 500MB data voor 29,50 euro. Met een contract van één jaar betaal je 429 euro voor een iPhone 4 16GB. Wanneer je bereid bent om voor twee jaar te tekenen, moet je 199 euro achterlaten bij de kassa.

Wanneer je twee jaar lang bereid bent 100 euro per maand op te hoesten krijg je de iPhone voor niets met 1.000 belminuten per maand en 1GB data. Tussen deze twee extremen zitten nog 8 verschillende abonnementsvormen. Op de website van Vodafone vind je het complete overzicht.

Het grootste verschil met de abonnementen van T-Mobile is het dataverbruik en de SMS-bundel. T-Mobile biedt bij alle abonnementen onbeperkt data aan. Vodafone kiest voor twee opties: 500MB bij het 150 minuten abonnement en 1GB bij alle andere abonnementen. Het versturen van één SMS’je kost één belminuut. Verder zijn de maandbedragen bij Vodafone over de hele linie net iets goedkoper, maar de toestelprijzen weer iets duurder.

De keuze tussen T-Mobile en Vodafone zal daarom vooral een kwestie zijn tussen geloof in het netwerk, verwacht dataverbruik en SMS-gedrag.

Reageer op artikel:
Vodafone iPhone: dit ga je betalen
Sluiten