Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 8 oktober 2010

Veiling Mac-museum levert $ 10.000 op

Het nieuws op vele apple-websites én OMT over de verkoop via eBay van het complete Apple-museum van Gil Poulsen, heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het resultaat. In de laatste drie dagen van de veiling is de prijs met $ 8.000 omhoog geschoten tot $ 10.000.

De collectie bestaat onder meer uit een Lisa, een Mac 128k, een Mac Plus, een Color Classic, de eerste Apple laptop, meerdere Newtons, de eMate, posters en toebehoren. De nieuwe eigenaar heeft het volledige museum overgenomen. We zijn benieuwd waar de collectie opnieuw opduikt.

Misschien toch maar even kijken wat ik zelf nog aan elektronisch antiek in de schuur heb staan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Veiling Mac-museum levert $ 10.000 op
Sluiten