Statenweg
Statenweg Nieuws 30 oktober 2010

Software-update voor iPhoto ’11

Apple heeft een update uitgebracht voor iPhoto ’11. Hiermee wordt het probleem aangepakt waarbij in sommige gevallen foto’s verloren gaan tijdens het upgraden naar de nieuwste versie van het programma.

Het dataverlies treedt op wanneer iPhoto ’11 je foto-bibliotheek inventariseert. Dit gebeurt als je het programma na de installatie voor de eerste keer opstart. Om te voorkomen dat foto’s verloren gaan is het belangrijk om na de installatie van iLife ’11 de vandaag uitgebrachte update te installeren voordat je iPhoto ’11 voor de eerste keer opent. Meer informatie vind je hier.

De update (iLife 9.0.1) van zo’n 34 MB groot is te downloaden met Software Update onder het appeltje of via deze link. Een back-up maken van je foto-collectie vóór het installeren van een update is altijd aan te raden.

Vorige week woensdag introduceerde Steve Jobs iPhoto ’11 met nieuwe, adembenemende slide-shows, full-screen functies en meer mogelijkheden om je foto’s te delen met vrienden en familie. Lees ook de OMT-review van iLife ’11.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Software-update voor iPhoto ’11
Sluiten