Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 27 oktober 2010

Office for Mac 2011 is uit, OMT wacht nog even

Na lang wachten is het zover; Microsoft’s Office for Mac 2011 is uit, inclusief nieuwe versies van PowerPoint, Word, Excel én voor het eerst met Outlook. Toch wachten wij bij OMT nog even met onze review totdat de Nederlandse versie van Office 2011 beschikbaar is. Op 11 november zal het pakket hier in onze moerstaal te koop zijn.

Wie tot die tijd toch al iéts wil hebben om mee te spelen kan alvast de nieuwe Messenger for Mac 8 downloaden. Deze is met de uitkomst van Office 2011 eindelijk de beta-status ontgroeid. Veel-voorkomende bugs zijn opgelost waardoor iedere Mac’er nu probleemloos kan chatten, video conferencen en bestanden versturen met Microsoft Messenger.

Reageer op artikel:
Office for Mac 2011 is uit, OMT wacht nog even
Sluiten