Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 28 oktober 2010

Nodigt Apple iOS developers uit voor geheime meeting?

Ben jij ontwikkelaar van iOS-Apps en ben je nog niet gebeld door Steve Jobs met de vraag of je volgende week nog een gaatje in je agenda hebt? Dan behoor je waarschijnlijk niet tot de elite van iOS developers. Zij zijn namelijk uitgenodigd voor een geheime vergadering met Apple, volgende week in Cupertino. Althans, dat beweert Business Insider.

De site weet niet precies wie er komen. Ook het onderwerp van het geheime overleg zijn onduidelijk. Business Insider vermoedt echter dat Apple de kwaliteit van iOS Apps wil verbeteren om een beter antwoord te bieden op Google’s Android App-winkel. Daarom zouden een klein aantal succesvolle developers tijd en aandacht krijgen van ontwikkelaars bij Apple.

We zijn benieuwd wat er uit deze geheimzinnige bijeenkomst komt. Met een uitgangspunt om ‘betere’ Apps te maken, kunnen er alleen maar mooie dingen uit de meeting komen.

Reageer op artikel:
Nodigt Apple iOS developers uit voor geheime meeting?
Sluiten