Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 28 oktober 2010
Leestijd: 1 minuut

Nederlandse MacBook Air verlicht

De nieuwe MacBook Air is een fantastische computer. Licht, klein, relatief snel en met veel zorg vormgegeven. Nederlanders en Belgen die er al een hebben gekocht zijn unaniem enthousiast, op één ding na: de achtergrondverlichting van het toetsenbord.

Die heeft de MacBook Air namelijk niet, terwijl de Nederlandstalige Online Apple Store beweert dat dit wel zo is. In de Amerikaanse online Apple Store wordt de informatie over het toetsenbord wel goed weergegeven.

Screenshot uit NL en US Apple Store

Wees daarom niet teleurgesteld wanneer je al een MacBook Air besteld hebt. Ook zonder lichtgevende toetsjes blijft het een geweldig apparaat. We gaan er vanuit dat Apple deze vertaalfout in de Store binnen afzienbare tijd verhelpt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nederlandse MacBook Air verlicht
Sluiten