Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 6 oktober 2010
Leestijd: 1 minuut

Meer hints naar MacBook Air update

Meer dan 15 maanden na de laatste update lijkt het er dan toch eindelijk van te komen: de MacBook Air wordt vernieuwd. Recent doken al geruchten op waarin gezinspeeld werd op een nieuw 11 inch ontwerp voor de Air. We spraken er al over in OMT podcast #201. Inmiddels zijn er meer aanwijzingen die de update-vermoedens versterken.

Allereerst meldt TUAW dat Apple Stores de opdracht hebben gekregen om SuperDrives uit de schappen te halen. Deze externe DVD-drive werd gelijktijdig met de eerste MacBook Air op de markt gebracht. Een nog sterkere aanwijzing komt van AppleInsider. Deze site houdt wekelijks de voorraden bij van Mac resellers en meldt nu dat de Air vrijwel overal uitverkocht is. Tegelijkertijd melden bronnen bij grote online verkopers dat Apple heeft aangegeven dat de MacBook Air zeker niet voor volgende week weer leverbaar zal zijn.

Vanochtend leek het even alsof het moment daar was toen de online Apple Store offline ging. Dat bleek loos alarm toen de Store onveranderd weer terugkwam. Misschien een generale repetitie voor volgende week?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meer hints naar MacBook Air update
Sluiten