Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 19 oktober 2010

SoundSticks III: evolutie volgens Harman Kardon

Wat doe je als een speakersetje voor je computer, dat ook tentoongesteld staat in het Museum of Modern Art in New York, toe is aan een update? ‘Niets’, moet Harman Kardon gedacht hebben toen ze de SoundSticks II na 6 jaar onder handen namen.

De derde generatie van de SoundSticks heeft een wit in plaats van een blauw lampje, een aan-/uitknop op één van de twee satelliet speakers, een mini-jack-uitgang voor een koptelefoon en een iets betere audiokabel.

De maker zegt dat door deze wijzigingen de SoundSticks III beter bij de huidige Apple-schermen passen. De geluidskwaliteit is onveranderd goed, hierdoor vinden wij vooral het prijsvoordeel van vijfennegentig eurocent ten opzichte van de vorige generatie SoundSticks de moeite van het vermelden waard.

Reageer op artikel:
SoundSticks III: evolutie volgens Harman Kardon
Sluiten