Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 13 oktober 2010
Leestijd: 1 minuut

KPN en Vodafone gaan iPhone 4 leveren

KPN en Vodafone gaan de iPhone 4 leveren in hun reguliere assortiment! Na Duitsland is ook Nederland niet meer het exclusieve domein voor T-Mobile, als we het over de iPhone 4 hebben. KPN zal de iPhone leveren via al haar merken, dus ook Hi en Telfort.

KPN schrijft op haar website: “KPN gaat de iPhone opnemen in zijn regulier assortiment in Nederland. KPN zal binnenkort zowel de iPhone 4 als de iPhone 3GS versie van het populaire toestel gaan voeren. Voorheen was de verkoop van het toestel voorbehouden aan één operator in Nederland. Nadere details over iPhone verkrijgbaarheid, prijzen en pakketten volgen te zijner tijd. Voor meer informatie over iPhone 4, ga naar apple.com/iphone.”

Vodafone geeft in een persbericht niet veel meer prijs: “Vodafone Nederland gaat de komende maanden iPhone 4 lanceren, de dunste smartphone in de wereld met de hoogste resolutie display ooit gebouwd in een telefoon. Voor meer informatie, ga naar: www.vodafone.nl/iphone . Voor meer informatie over iPhone 4, ga naar apple.com/iphone.”

T-Mobile laat in een reactie aan Nu.nl weten dat “er genoeg ruimte op de markt is” voor meer providers die de iPhone gaan aanbieden. T-Mobile is waarschijnlijk ook niet op de hoogte gebracht van de onderhandelingen met andere providers: “Dat is iets tussen Apple en die providers.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
KPN en Vodafone gaan iPhone 4 leveren
Sluiten