Jens
Jens Nieuws 10 oktober 2010

AXA advertentie verduidelijkt iAd

In een vorig artikel lieten we je reeds weten dat de AXA verzekeringsgroep een app had uitgebracht waarbij je een auto ongeval kon aangeven via je iPhone. Nu laten we je zien hoe deze groep de applicatie wil promoten via traditionele media zoals magazines en tijdschriften in combinatie met een iAd augmented reality.

In een tijdschrift of magazine ziet de lezer een foto van een ongeluk waarin een deel ontbreekt. Door de lezer te vragen om zijn iPhone in het midden van de advertentie te plaatsen en te surfen naar www.axa.be/iphone, krijgt hij de onthulling te zien van het ongeluk. Deze iAd staat volledig in het teken van AXA’s nieuwe App, namelijk AXA België Mobile Service Auto.

Wat vind jij van deze manier van adverteren?

Reageer op artikel:
AXA advertentie verduidelijkt iAd
Sluiten