Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 13 oktober 2010

Apple gaat 20 oktober ‘Back to the Mac’

Genoeg gepraat over iPods, iPads en iPhones. Het wordt eindelijk weer tijd voor de Mac! Apple heeft een uitnodiging de deur uit gedaan voor een Mac-gerelateerde persconferentie op 20 oktober a.s. iLife ’11, een nieuwe MacBook Air, de opvolger van Mac OS X 10.6 Snow Leopard? Ze mogen samen met alle andere geruchten dus weer van zolder gehaald worden.

Aan de uitnodiging valt op te maken dat er in ieder geval gesproken gaat worden over Mac OS X 10.7 dat, afgaand op de afbeelding, Lion zal gaan heten. Aangezien de verzamelde pers Snow Leopard ook al een jaar voor uitkomst te zien kreeg komt dit niet als een enorme verrassing. Tegelijkertijd gaan er hardnekkige geruchten over een nieuw model MacBook Air en iLife ’11. Met name een nieuwe iLife versie  (misschien gecombineerd voor iOS en Mac OS X?) zou, zo vlak voor het ‘holiday season’ prachtig gepland zijn. Niet alleen als los pakket, maar ook als toevoeging die in één keer alle Mac modellen aantrekkelijker maakt.

Wat het ook mag worden, één ding is nu al zeker: op 20 oktober doet One More Thing doet live verslag vanuit Studio Statensingel.

Reageer op artikel:
Apple gaat 20 oktober ‘Back to the Mac’
Sluiten